Matter Ongedierte bestrijding Noordhorn

Uw ongedierte specialist in de regio Groningen!

Cursus Mollen vangen: "De mol (be)grijpen"

Cursus "De Mol (be)grijpen". Deze cursus is laagdrempelig voor iedereen met een mollenprobleem.

Een keer een mol in de tuin? Deze kan je door een mollenvanger laten vangen, zelf mollenklemmen plaatsen, maar meestal is dat niet het einde van het verhaal. Na mol 2 komt nummer 3 en 5 en mol 8 meld zich vanzelf en gooien uw tuin of straatje weer over de kop. Of je nu huisvrouw, dokter, veehouder, jager of scholier bent: Deze cursus heeft een diversiteit aan belangstellenden wat het erg leuk maakt. Ook ander ongedierte komt zo nodig ter sprake.

De cursus start 's morgens om 9.30 uur met een kop koffie en een introductie.
Tot de middag vertel ik over de mol wat hij doet en waarom. Bij dit gedeelte worden unieke foto's via een PowerPoint presentatie getoont, maar ook interessante films van gravende, etende en zwemmende mollen. Er wordt uitgebreid stilgestaan over het gedrag van de mol en wat de verschillende mogelijkheden zijn om ze te vangen. Dit doen we door middel van het vinden van zijn gangen met prikstokken en het correct plaatsen mollenklemmen.

Om 12.00 uur een eenvoudige lunch en 's middags gaan we diverse klemmen zetten. Om 15.00 uur volgt dan de uitreking van het certificaat "De mol (be)grijpen".

De cursus vindt plaats in Zuidhorn, Zuidlaren, Aardswoud, Noord-Holland en bij voldoende belangstelling ook bij u in de buurt.


De kosten voor de cursus bedragen € 65,- per persoon inclusief koffie en lunch. Indien er meer reis- of huurkosten zijn zullen de kosten €75,- per persoon bedragen.

Ook kunnen wij op locatie de cursus geven. Om dit mogelijk te maken zijn er minimaal 5 deelnemers nodig. Wij zullen dan in ons bestand kijken en mensen benaderen die in de buurt wonen. Heeft u zelf een locatie zoals een Dorpshuis, kantine en een paar geĂ¯nteresseerden? Meld dit. De ruimte moet groot genoeg zijn dan wij in totaal met 10 tot 15 mensen een presentatie kunnen volgen. Met minder personen kan ook, vraag dan eerst naar een offerte.

Stuur deze site door naar bijvoorbeeld uw buren! Ook dat scheelt mollen in uw tuin!

Kosten


De kosten voor de cursus in de provincie Groningen bedragen € 65,- per persoon inclusief BTW, koffie en lunch.
Indien er meer reiskosten of huurkosten zijn zullen de kosten € 75,- p.p. zijn