Matter Ongedierte bestrijding Noordhorn

Uw ongedierte specialist in de regio Groningen!

Over ons

Over Matter Ongediertebestrijding Noordhorn

Ons bedrijf is in 1995 gestart met als doel het bestrijden en voorkomen van ongedierte in en om uw huis of bedrijf. In eerste instantie zijn Peter en Margriet samen de uitdaging aangegaan en voor zichzelf begonnen. Bij grote drukke tijden werden we bijgestaan door Derk Miedema.

In 2012 hebben Derk en Femke Miedema ook de sprong in het diepe gewaagd en zijn een schoorsteenveeg bedrijf gestart. Ondanks deze stap hebben wij nog steeds een regelmatige, plezierige samenwerking.

In 2014 is Johan Bijleveld begonnen en versterkt ons team op administratief vlak en geeft de nodige assistentie bij grote klussen.

Onze werkwijze

Zaken die u van ons kunt verwachten zijn:

  • Gediplomeerd personeel
  • Persoonlijk contact
  • Zo weinig mogelijk gebruik maken van bestrijdingsmiddelen
  • Lage kosten door klein te blijven
  • Ons werkgebied is in de drie noordelijke provincies

Zelf leren vangen?

Naast actieve bestrijding van ongedierte bieden wij ook cursussen aan. Zo is er onder andere de mollencursus "De mol (be)grijpen". Deze cursus is laagdrempelig en geschikt voor iedereen met een mollenprobleem, of voor degene die goed voorbereid wil zijn. Een keer een mol in de tuin? Deze kan je door een mollenvanger laten vange, maar meestal is dat niet het einde van het verhaal!

Wilt u meer informatie over de cursus, de actuele cursusdata of wilt u zich aanmelden? Klik dan in het menu op "Mollen Cursus".